ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το γνωρίζατε; – Αυτό είναι το φρούτο που θα σας βοηθήσει να έχετε λευκότερα δόντια

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φλούδα του

Το γνωρίζατε; – Αυτό είναι το φρούτο που θα σας βοηθήσει να έχετε λευκότερα δόντια

Ο καθημερινός καθαρισμός των δοντιών και οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο είναι απαραίτητες για ένα πιο λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο.

Εκτός όμως από αυτό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι και μάλιστα φυσικοί ώστε να αποκτήσουμε ένα πιο λευκό χαμόγελο. Η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα φρούτο που περιέχει τα συστατικά που είναι ασπίδα κατά της τερηδόνας και καταπολεμούν την πλάκα, προσφέροντας ένα λευκό, αστραφτερό χαμόγελο.

Ποιο είναι αυτό το φρούτο; Το πορτοκάλι!

Οι φλούδες από το πορτοκάλι, αλλά και άλλων εσπεριδοειδών θεωρούνται όξινα.

Ωστόσο οι φλούδες από τα εσπεριδοειδή περιέχουν παραλλαγές της βιταμίνης C, η οποία μπορεί να υποκαταστήσει ένα σκληρό λευκαντικό δοντιών, χαρίζοντας λάμψει στα δόντια, όπως ακριβώς ο ορός από βιταμίνη C φωτίζει το δέρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλύνετε καλά τις φλούδες του πορτοκαλιού και στη συνέχεια τρίψτε την εσωτερική, λευκή πλευρά τους, πάνω στα δόντια. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να καταπολεμήσετε την πλάκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.