ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο ντους και δεν το γνωρίζουν

Το νερό αποδυναμώνει τα μαλλιά, οπότε όσο παραμένουν βρεγμένα, τόσο πιο εύθραυστα γίνονται

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο ντους και δεν το γνωρίζουν

Όλοι μας γνωρίζουμε πως η καθημερινή ενυδάτωση και καθαριότητα του προσώπου και του σώματος είναι απαραίτητη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι μαζί με το ντους, πλένοντας τα μαλλιά τους κάνουν ένα βασικό λάθος.

Τα μαλλιά είναι πιο ευάλωτα στη φθορά, όταν είναι βρεγμένα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα κι θα πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε συγκεκριμένα λάθη.

Μην αφήνετε τα μαλλιά σας, λοιπόν, βρεγμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Το νερό αποδυναμώνει τα μαλλιά, οπότε όσο παραμένουν βρεγμένα, τόσο πιο εύθραυστα γίνονται. Περιμένετε μέχρι το τέλος του ντους σας, για να βρέξετε και να λούσετε τα μαλλιά σας.

Στη συνέχεια στεγνώστε τα όσο μπορείτε με μια πετσέτα ταμποναριστά και όχι τρίβοντάς τα ή ασκώντας πολύ δύναμη. Αποφύγετε μάλιστα όσο μπορείτε και το πιστολάκι και αφήστε τα να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.