ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγική η κατάσταση στη Γορτυνία: Ένα μόνο ασθενοφόρο για… 49 χωριά

Και αυτό χαλασμένο τις περισσότερες μέρες

Τραγική η κατάσταση στη Γορτυνία: Ένα μόνο ασθενοφόρο για… 49 χωριά

Κάτι παραπάνω από τραγική είναι η κατάσταση με τα ασθενοφόρα στα νησιά και σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στην επαρχία, με τους κατοίκους να κάνουν τον σταυρό τους μη τυχόν και χρειαστούν κάποια στιγμή…

Πριν ένα χρόνο είχε έρθει στο «φως» της δημοσιότητας το τι συνέβαινε με το ασθενοφόρο του κέντρου Υγείας Τροπαίων στη Γορτυνία, που είναι συνέχεια χαλασμένο.

Η κατάσταση όμως και παρά τις διαβεβαιώσεις και τις πανηγυρικές δηλώσεις των αρμοδίων, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο δήμος Γορτυνίας διαθέτει μόλις ένα κέντρο υγείας το οποίο διαθέτει ένα ασθενοφόρο και αυτό πολλές φορές χαλάει λόγω παλαιότητας.

Δηλαδή για 49 χωριά υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο, κι αυτό αν δεν υποστεί βλάβη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.