ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγουδιστής πέθανε από σπάνια παρενέργεια του εμβολίου AstraZeneca – Υπέστη «καταστροφική εγκεφαλική βλάβη»

Άρχισε να υποφέρει από ημικρανίες οκτώ ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

Τραγουδιστής πέθανε από σπάνια παρενέργεια του εμβολίου AstraZeneca – Υπέστη «καταστροφική εγκεφαλική βλάβη»

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, 48χρονος τραγουδιστής της ροκ υπέστη «καταστροφική εγκεφαλική βλάβη» σε μια σπάνια και επιθετική επιπλοκή που προκλήθηκε από τον εμβολιασμό του για τον Covid-19.

Ο 48χρονος που αποκαλούσε τον εαυτό του Zion άρχισε να υποφέρει από ημικρανίες οκτώ ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.

Πέθανε λίγες ημέρες αργότερα στο Royal Victoria Infirmary (RVI) στο Newcastle, στις 19 του περασμένου Μαΐου.

Νοσηλευτής που κλήθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι του τραγουδιστή στο Άλστον της Κούμπρια, στις 15 Μαΐου 2021, έδωσε κατάθεση στην έρευνα και είπε ότι ο τραγουδιστής ήταν «σε εγρήγορση και σηκώθηκε όρθιος» όταν έφτασε.

Ενημέρωσε τους ιατροδικαστές ότι συμβούλεψε τον Zion να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω ελέγχους, αλλά ο τραγουδιστής αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν ήθελε να πάει από φόβο μήπως κολλήσει Covid-19.

Ο Damian Holliman, ο νευροχειρουργός που χειρούργησε τον Zion, είπε ότι όταν έφτασε, και οι δύο κόρες του δεν ανταποκρίνονταν στο φως.

Σε αυτό το σημείο ο τραγουδιστής είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, προκαλώντας πρήξιμο, και στη συνέχεια χειρουργήθηκε.

Ο κ. Holliman είπε ότι «είχε πλήρη επίγνωση» ότι ο θρόμβος αίματος του Zion «ήταν το αποτέλεσμα του πρόσφατου εμβολιασμού του».

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Zion είχε «περιορισμένο ιατρικό ιστορικό» και είχε υποστεί μια «σπάνια και επιθετική επιπλοκή».

Όταν ο κ. Holliman ρωτήθηκε εάν πίστευε ότι το εμβόλιο AstraZeneca ήταν το άμεσο αποτέλεσμα των επιπλοκών που υπέστη ο Zion, απάντησε: «Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο να πιστεύω ότι ήταν κάτι άλλο» και ότι η θρόμβωσή του «σχετιζόταν κατά κάποιο τρόπο με τον εμβολιασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο άλλοι σύμβουλοι στο RVI κατέθεσαν επίσης κατά την ακρόαση και συμφώνησαν με την άποψη του κ. Holliman ότι ο Zion είχε υποστεί σπάνια επιπλοκή από το εμβόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.