ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρέχεις αλλά δεν χάνεις κιλά; – Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις

Δεν αρκεί μόνο η γυμναστική για την απώλεια βάρους

Τρέχεις αλλά δεν χάνεις κιλά; – Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις

Εάν τρέχεις καθημερινά και δεν χάνεις βάρος, τότε ίσως κάνεις ένα από τα παρακάτω λάθη:

Δεν μετράς σωστά τις θερμίδες

Αν μετά από σκληρή προπόνηση πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό, προσλαμβάνεις πίσω τις θερμίδες που με τόσο κόπο έκαψες. Δώσε σημασία στην ποιότητα και την ποσότητα των γευμάτων μετά το work out.

Δεν τρως μετά το τρέξιμο

Λάθος είναι ωστόσο και το να μην φας καθόλου. Οι μυς έχουν καταναλώσει γλυκογόνο που χρειάζεται να αναπληρώσει από τους υδατάνθρακες και πρωτεΐνες για την αποκατάστασή τους.

Ξεκίνησες με άδειο στομάχι

Αν τρέχεις εντελώς νηστικός δεν αδυνατίζεις. Αντίθετα εξαντλείσαι ενώ ο οργανισμός σου από κάποιο σημείο και μετά καίει μυϊκή μάζα, όχι λίπος.

Λάθος snacks

Απόφυγε τα energy drinks και τις μπάρες δημητριακών, οι οποίες είναι φορτωμένες με θερμίδες. Προτίμησε να ενυδατωθείς πίνοντας νερό και να φας μία κουταλιά μέλι ή μια μπανάνα για ενέργεια χωρίς τύψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.