ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκαλυπτική δήλωση από Β.Πούτιν: «Η Ρωσία είναι κοντά στο εμβόλιο για τον καρκίνο»

«Ελπίζω ότι σύντομα θα χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ως μέθοδοι ατομικής θεραπείας»

Αποκαλυπτική δήλωση από Β.Πούτιν: «Η Ρωσία είναι κοντά στο εμβόλιο για τον καρκίνο»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ότι εγχώριοι επιστήμονες είναι κοντά στη δημιουργία εμβολίων κατά του καρκίνου.

Σύμφωνα με το Reuters o Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι οι Ρώσοι επιστήμονες βρίσκονται κοντά στη δημιουργία εμβολίων για τον καρκίνο, τα οποία θα μπορούσαν σύντομα να είναι διαθέσιμα στους ασθενείς.

Ο Πούτιν ανέφερε σε τηλεοπτικά σχόλια ότι «έχουμε έρθει πολύ κοντά στη δημιουργία των λεγόμενων εμβολίων κατά του καρκίνου και των ανοσοτροποποιητικών φαρμάκων νέας γενιάς».

«Ελπίζω ότι σύντομα θα χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ως μέθοδοι ατομικής θεραπείας», πρόσθεσε, μιλώντας σε φόρουμ της Μόσχας για τις μελλοντικές τεχνολογίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν είπε επίσης στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ότι στη Ρωσική Ομοσπονδία, περισσότερα από τα μισά ογκολογικά περιστατικά ανιχνεύονται σε πρώιμο στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.