ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βιετνάμ: Άνδρας είχε μέσα στην κοιλιά του ένα ζωντανό χέλι 30 εκατοστών – «Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση»

Οι γιατροί πιστεύουν ότι εισήλθε στο σώμα του μέσω του πρωκτού και γλίστρησε στην κοιλιά μέσω του παχέος εντέρου

Βιετνάμ: Άνδρας είχε μέσα στην κοιλιά του ένα ζωντανό χέλι 30 εκατοστών – «Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση»

Με το «στόμα ανοιχτό» έμειναν οι γιατροί στο Βιετνάμ, όταν ένας 34χρονος άνδρας μετέβη με έντονο κοιλιακό άλγος στο Ιατρικό Κέντρο της Περιφέρειας Χάι Χα στην επαρχία Κουάνγκ Νιν, καθώς ανακάλυψαν πως μέσα στην κοιλιά του υπήρχε ένα ζωντανό χέλι. 

Ο 34χρονος άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το χέλι που είχε μήκος 30 εκατοστά.

Βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα;

  • ISIS (3%, 530 Votes)
  • ISIS, ΗΠΑ, Βρετανία και Ουκρανία (92%, 15.530 Votes)
  • Προβοκάτσια ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (4%, 737 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.797

Loading ... Loading ...

Οι γιατροί πιστεύουν ότι το πλάσμα της θάλασσας εισήλθε στο σώμα του άνδρα μέσω του πρωκτού του και γλίστρησε στην κοιλιά μέσω του παχέος εντέρου του, σύμφωνα με το Oddity Central.

Το χέλι εντοπίστηκε αφού οι γιατροί έκαναν υπερηχογράφημα και ακτινογραφία, που έδειξε ότι ένα ξένο αντικείμενο βρισκόταν μέσα στον πεπτικό σωλήνα του άνδρα.

«Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση», είπε ο επικεφαλής της χειρουργικής, Pham Manh Hung.

«Η περιοχή του ορθού έχει πολλά υγρά κοπράνων και μολύνεται εύκολα με βακτήρια, αλλά η επέμβαση έγινε με ασφάλεια, ώστε να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα».

Το χέλι προκάλεσε διάτρηση του εντέρου και περιτονίτιδα, μια κατάσταση που προκαλεί φλεγμονή στο στομάχι ή την κοιλιά, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Ο άνδρας νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση και ανέφερε ότι είχε ήπιο κοιλιακό άλγος αφού ξύπνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.