ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανίδα έκανε πλαστική στήθους και μετά από λίγο καιρό τυφλώθηκε – «Ένιωθα πως πέθαινα αργά και βασανιστικά»

Αφού γέννησε το μωρό της, η υγεία της επιδεινώθηκε περαιτέρω

Βρετανίδα έκανε πλαστική στήθους και μετά από λίγο καιρό τυφλώθηκε – «Ένιωθα πως πέθαινα αργά και βασανιστικά»

Μια οδυνηρή ιστορία προέκυψε για την Βρετανίδα μητέρα, Danielle Sheehan, της οποίας η επιδίωξη μιας αισθητικής επέμβασης στο στήθος, μετατράπηκε σε μια εφιαλτική δοκιμασία για την υγεία της.

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε αναφέρει: «Ένιωθα πως πέθαινα αργά και βασανιστικά».

Ειδικότερα, σε ηλικία 19 ετών, η Danielle αποφάσισε να υποβληθεί σε αυξητική στήθους, λαμβάνοντας εμφυτεύματα μεγέθους DD, αφού κέρδισε ένα βραβείο ομορφιάς αξίας 6.000 δολαρίων το 2010.

Ως νεαρό μοντέλο με στόχο να προωθήσει την καριέρα της, πίστευε ότι το μεγαλύτερο στήθος θα ήταν ευεργετικό.

Ωστόσο, λίγο μετά την επέμβαση, η ζωή της Danielle πήρε μια ανησυχητική τροπή. Άρχισε να εμφανίζει εξάρσεις εκζέματος, τις οποίες οι γιατροί απέδωσαν αρχικά στο άγχος.

Παρά τις διάφορες θεραπείες, η δερματική πάθηση επέμενε, και με την πάροδο του χρόνου αντιμετώπισε πιο σοβαρά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της αραίωσης των μαλλιών.

Αφού γέννησε το μωρό της, η υγεία της επιδεινώθηκε περαιτέρω, με αποκορύφωμα την τρομακτική απώλεια της όρασης που την οδήγησε να ζητήσει ιατρική βοήθεια στα επείγοντα περιστατικά.

Σε εκείνο το σημείο, η Danielle πείστηκε ότι τα εμφυτεύματα στήθους της ήταν η βασική αιτία των προβλημάτων υγείας της.

Εμπιστευόμενη το ένστικτό της, πήρε τη δύσκολη απόφαση να πουλήσει το αυτοκίνητό της για να χρηματοδοτήσει τη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των εμφυτευμάτων.

Προς τεράστια ανακούφισή της, μετά την επέμβαση, όλες οι παθήσεις της εξαφανίστηκαν ως εκ θαύματος.

Η Danielle πιστεύει ότι έπασχε από μια πάθηση γνωστή ως Breast Implant Illness (BII). Αν και πρόκειται για έναν αναδυόμενο τομέα μελέτης, η Cleveland Clinic αναγνωρίζει ότι τα συμπτώματα της BII μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από άτομο σε άτομο.

Η πάθηση έχει συνδεθεί με περισσότερα από 50 συμπτώματα που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα, τη γνωστική λειτουργία και τη συνολική υγεία.

Παρόλο που η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη ΒΙΙ αυξάνεται, παραμένει ένας πολύπλοκος και σχετικά ανεπαρκώς διερευνημένος τομέας στην ιατρική κοινότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βρετανική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι οι εμπειρογνώμονες γνώριζαν ήδη τη ΒΙΙ και ερευνούσαν ενεργά την κατάσταση τον Ιανουάριο του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.