ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρέσυρε ο πατέρας του – Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Το κοριτσάκι παρασύρθηκε όταν ο πατέρας του πήγε να κάνει όπισθεν

Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρέσυρε ο πατέρας του – Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διακομιδής του κοριτσιού από το νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να εισαχθεί στην ΜΕΘ Παίδων.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γ. Μπέας, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατα τραύματα.

Πώς έγινε το τροχαίο 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι σε περιοχή της Κισάμου Χανίων όταν ένας πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει.

Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 2,5 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.