ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπουργείο Υγείας για ΕΚΑΒ: «199 μέλη πληρωμάτων αναλαμβάνουν υπηρεσία σε 61 περιοχές»

«Καταβάλλεται προσπάθεια κάλυψης των κενών σε ανθρώπινο δυναμικό και συντονισμό μεταξύ ΕΚΑΒ και ΥΠΕ»

Υπουργείο Υγείας για ΕΚΑΒ: «199 μέλη πληρωμάτων αναλαμβάνουν υπηρεσία σε 61 περιοχές»

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), καθώς τις τελευταίες ώρες άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, γιατί δεν υπήρχε ένα ασθενοφόρο να τους παραλάβει. Για τις ελλείψεις απαντά το υπουργείο Υγείας. 

«Από την πρώτη ημέρα καταβάλλεται προσπάθεια κάλυψης των κενών σε ανθρώπινο δυναμικό και συντονισμό μεταξύ ΕΚΑΒ και ΥΠΕ», σημειώνει το υπουργείο Υγείας στη σκιά των αλλεπάλληλων θανατηφόρων περιστατικών λόγω σοβαρών ελλείψεων με τα ασθενοφόρα.

«Ήδη μετά την υπογραφή της ΠΝΠ 199 άτομα-μέλη πληρωμάτων αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά από μικρής διάρκειας εκπαίδευση σε 61 περιοχές της χώρας που είναι τουριστικές, νησιωτικές και δυσπρόσιτες», προσθέτει το υπουργείο Υγείας για το πως θα καλυφθούν τα κενά στο ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, επισημαίνει, «καθιερώθηκαν διαδικασίες συντονισμού σε καθημερινή βάση, ώστε οι ελλείψεις κατά το δυνατόν να αλληλοκαλύπτονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.