ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας του μοιραίου Μirage 2000-5

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας του μοιραίου  Μirage 2000-5

Το «μαύρο κουτί» ή αλλιώς ο καταγραφέας πτήσης του αεροσκάφους Μirage 2000-5 που επέβαινε ο σμηναγός, Γιώργος Μπαλταδώρος, εντοπίστηκε και ανελκύστηκε από τους ερευνητές σε μια περιοχή περίπου εννιά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Η ανέλκυση του καταγραφέα που αναμένεται να δώσει χρήσιμα στοιχεία αναφορικά με την πτώση του μαχητικού, έγινε από το ερευνητικό σκάφος «Αιγαίο» του ΕΛΚΕΘΕ που κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Θα σταλεί στη Γαλλία για αποκωδικοποίηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία, ο καταγραφέας πτήσεων θα μεταφερθεί στην κατασκευάστρια εταιρεία στη Γαλλία για την αποκωδικοποίησή του, ώστε στη συνέχεια να αξιοποιηθούν τα στοιχεία από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που συνεχίζει το έργο της για την διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν το αεροσκάφος του Γ. Μπαλταδώρου σε πτώση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.