Θαύμα στο Μεξικό: Συνετρίβη αεροσκάφος με 101 άτομα επιβάτες και πλήρωμα και σώθηκαν όλοι! (βίντεο)

Θαύμα στο Μεξικό: Συνετρίβη αεροσκάφος με 101 άτομα επιβάτες και πλήρωμα και σώθηκαν όλοι! (βίντεο)

Ενα μεγάλο θαύμα από αυτά που γίνονται μία φορά κάθε… 100 χρόνια, συνέβη στο Μεξικό, όταν αεροσκάφος της εταιρείας Aeroméxico συνετρίβη με 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος και διασώθηκαν όλοι.

Το αεροσκάφος, κυριολεκτικά έχει αποτεφρωθεί (φωτό-βίντεο)στην αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε από άγνωστο, μέχρι στιγμής, τεχνικό πρόβλημα.

Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση από την πόλη Ντουράνγκο προς την πρωτεύουσα του Μεξικού και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του περί τις 16:00 τοπική ώρα (τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).

Πρόκειται για ένα EMBRAER 190, βραζιλιανής κατασκευής, πολιτικό αεροσκάφος μέσων αποστάσεων.

Εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας της Πολιτείας δήλωσε πως οι αρχές καταμέτρησαν 80 τραυματίες. Ο κυβερνήτης της Ντουράνγκο, Χοσέ Ρόσας Αϊσπούρο, δήλωσε πως δεν υπάρχουν νεκροί!

«Η Aeroméxico έχει ενημερωθεί για ένα ατύχημα στο Ντουράνγκο και βρισκόμαστε στη διαδικασία επαλήθευσης της πληροφορίας και της συγκέντρωσης λεπτομερειών», ανέφερε ο αερομεταφορέας μέσω Twitter.

Ο μεξικανός ομοσπονδιακός υπουργός Μεταφορών Χεράρδο Λουίς Εσπάρσα ανέφερε, επίσης μέσω Twitter, ότι στο αεροσκάφος που συνετρίβη επέβαιναν 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, οι οποίοι εκτός από κάποιος τραυματισμού, γενικά είναι καλά στην υγεία τους μετά από μια αναγκαστική προσγείωση κατά την οποία το αεροσκάφος κόπηκε στα δύο και άρπαξε φωτιά!

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου που μετέβη στο σημείο μπόρεσε να δει το αεροσκάφος τυλιγμένο στους καπνούς και επιβάτες να έχουν το εγκαταλείψει και να κινούνται πεζοί, ορισμένοι με ελαφρά τραύματα.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκαν από ΜΜΕ εικονίζουν το αεροσκάφος στο έδαφος, με την καμπίνα του να έχει εν μέρει καταστραφεί από φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RealNewsLine/status/1024422565920612357

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.