Ρωσία προς ΗΠΑ: «Κτυπήστε τη Δαμασκό και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε»

Ρωσία προς ΗΠΑ: «Κτυπήστε τη Δαμασκό και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε»

Το ρωσικό Γενικό Επιτελείο προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι αν κτυπήσουν στην Συρία και ειδικά την Δαμασκό “Θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν”.

Ο διευθυντής επιχειρήσεων του ρωσικού Γενικού Επιτελείου αντιστράτηγος Sergey Rudskoy επανέλαβε σε δραματικούς τόνους ότι εάν οι ΗΠΑ κτυπήσουν κυβερνητικές θέσεις στη Δαμασκό όπου υπάρχουν όχι μόνο Ρώσοι στρατιωτικοί αλλά και διπλωματικοί υπάλληλοι, στρατιωτικοί σύμβουλοι αλλά και το κέντρο της συμφιλίωσης για τη Συρία τότε “Αυτό θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν οι ΗΠΑ”, προειδοποιώντας με απευθείας προσβολή των αμερικανικών πλατφορμών εκτόξευσης της επίθεσης, θαλάσσιων ή εναέριων.

Όπως είπε ο Rudskoy επαναλαμβάνοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρώσου Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Valery Gerasimov τότε η Ρωσία θα απαντήσει όχι μόνο καταρρίπτοντας όχι μόνο τους πυραύλους που θα στείλουν αλλά και καταστρέφοντας και τους φορείς τους όποιοι και αν είναι αυτοί.

Oπως αποκάλυψε χθες το pronews.gr to ρωσικό Ναυτικό κατόπιν εντολής του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν ανέπτυξε εκτάκτως τρεις φρεγάτες στην Μεσόγειο στην Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να ενισχύσει τις δυνάμεις του εν όψει πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία.

Επίσης οι αεροπορικές βάσεις στρατηγικών βομβαρδιστικών της Ρωσίας στη Νότια Στρατιωτική Διοίκηση (με αεροσκάφη Tu-22M, Tu-160 και Tu-95) τέθηκαν σε αυξημένη επιφυλακή.

#8211;ZPq8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.