ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θρίλερ στο Κεμέροβο: Εκτάκτως ο Πούτιν στο εμπορικό κέντρο της κολάσεως – Υποψίες για δολιοφθορά!

Θρίλερ στο Κεμέροβο: Εκτάκτως ο Πούτιν στο εμπορικό κέντρο της κολάσεως – Υποψίες για δολιοφθορά!

Πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν προσγειώθηκε στο Κεμέροβο στη Σιβηρία όπου από την φονική πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο έχασαν τη ζωή τους 64 άνθρωποι εκ των οποίων τα 41 παιδιά και έφηβοι.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε έναν από τους υψηλότερους ορόφους του εμπορικού κέντρου Zimnyaya Vishnya και πολλά από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους βρίσκονταν σε κινηματογραφική αίθουσα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται αλλά σύμφωνα με όσες εκτιμήσεις υπάρχουν αυτή ξεκίνησε από ένα δωμάτιο διασκέδασης όπου είχε τραμπολίνο από ένα παιδί που έπαιζε με αναπτήρα.

Τώρα όμως ένα βίντεο φαίνεται να επαναφέρει την θεωρία της δολιοφθοράς.

Ένα άτομο το οποίο κρατά μια τσάντα φαίνεται από κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά και να φεύγει λιγο μετά χωρίς αυτή. Στη συνέχεια ξεσπάει η φονική πυρκαγιά.

Η ευκρίνεια του βίντεο βέβαια δεν είναι καλή για να βγουν συμπεράσματα ενώ την ίδια ώρα υπάρχει χαμένος χρόνος. Επιπρόσθετα σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα ο άνθρωπος αυτός έχει αναγνωριστεί και φέρεται να είναι υπάλληλος στο εμπορικό κέντρο.

Μάλιστα με αναρτήσεις του υποστηρίζει ότι βρέθηκε εκεί τυχαία και δεν έχει καμία σχέση με τη φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.