ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον 5 ατόμων στην Νέα Υόρκη – Νεκρός ένας 18χρονος, 4 σοβαρά τραυματίες

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον 5 ατόμων στην Νέα Υόρκη – Νεκρός ένας 18χρονος, 4 σοβαρά τραυματίες

Σκηνές από άγρια Δύση έζησαν οι κάτοικοι σε σύμπλεγμα κατοικιών στο κέντρο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πέντε ατόμων, με αποτέλεσμα να ένας 18χρονος να χάσει τη ζωή του και άλλοι τέσσερις νεαροί να τραυματιστούν σοβαρά.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έω από arcus Garvey Apartments, στο Μπράουνσβιλ.

Ο 18χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο Brookdale, δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι και έχασε τη μάχη λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας. Ένας 21χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο ακόμα 21χρονοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Kings County και ένας άλλος 20χρονος στο Brookdale.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άντρα με σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με ένα άλλο άτομο έξω από το νοσοκομείο και γελούσε δυνατά και προκλητικά προς το μέρος των συγγενών των θυμάτων.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έτρεξαν προς το όχημα, φωνάζοντας «αυτό είναι το αυτοκίνητο», ενώ κάποιοι κυνήγησαν με τα αυτοκίνητά τους το όχημα με τους δύο άντρες μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.