Βραζιλία: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αποτρέπει ληστεία σε φαρμακείο – Νεκρός ο δράστης (βίντεο)

Βραζιλία: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αποτρέπει ληστεία σε φαρμακείο – Νεκρός ο δράστης (βίντεο)

Ελάχιστες ώρες μετά τη βράβευση μιας αστυνομικού, η οποία ακινητοποίησε κακοποιό έξω απο σχολείο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ένα ακόμη περιστατικό αποφεύχθηκε με την επέμβαση αστυνομικού, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στο σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε ξανά στην Βραζιλία. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 18χρονος Marcelo Moraes da Silva έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο φαρμακείο που επιχειρούσε να ληστέψει ο νεαρός.

Στο βίντεο βλέπουμε τον νεαρό ληστή να τριγυρνά μέσα στο φαρμακείο, απειλώντας πελάτες και προσωπικό, μαζί με τον συνεργό του. Ενώ ο συνεργός του 18χρονου μένει δίπλα στο ταμείο για να πάρει τα λεφτά, ο da Silva τρέχει στο πίσω μέρος, μάλλον για να πάρει τα πορτοφόλια από άλλους πελάτες. Χωρίς να το γνωρίζει όμως, ένας αστυνομικός με πολιτικά τον περιμένει με το όπλο στο χέρι πίσω από τα ράφια, έτοιμος να χτυπήσει.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού κακοποιού, ο οποίος εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=2v65stOV-w4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.