ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο στρατός της Υεμένης συνέλαβε Αμερικανό μισθοφόρο διοικητή της Blackwater

Ο στρατός της Υεμένης συνέλαβε Αμερικανό μισθοφόρο διοικητή της Blackwater

Αξιωματικός ασφαλείας των ΗΑΕ έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο Twitter.”Ο στρατός της Υεμένης και η ομάδα Ansarullah ενδεχομένως κρατούν αιχμάλωτο έναν από τους διοικητές της αμερικανικής εταιρείας Blackwater που μάχεται για λογαριασμό των ΗΑΕ στην Υεμένη”

Πρόσθεσε ότι η Ansarullah σύντομα θα δημοσιεύσει τα βίντεο του διοικητή της Blackwater που κρατείται αιχμάλωτος.

Εν τω μεταξύ, τα μέσα ενημέρωσης της Υεμένης έγραψαν τη Δευτέρα ότι ο στρατός της χώρας έχει καταφέρει μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, προσθέτοντας ότι οι καρποί από τις στρατηγικές νίκες του στρατού της Υεμένης θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Ένας άλλος διοικητής του Blackwater είχε επίσης σκοτωθεί νωρίτερα, όταν ο στρατός των Υεμένης, που υποστηρίχθηκε από τους μαχητές του κινήματος Ansarullah, εκτόξευσε ένα βαλλιστικό βλήμα Tochka στη στρατιωτική βάση al-Anad στην επαρχία Lahij της Νότιας Υεμένης.

Ο συνταγματάρχης Νικόλαος Πέτρος σκοτώθηκε μαζί με μια ομάδα μισθοφόρων που μάχονταν για το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας στον πόλεμο της στην Υεμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιστότοπος ειδήσεων al-Ahed του Λιβάνου ανέφερε την εποχή εκείνη ότι τα ελικόπτερα Apache, τα αεροπλάνα Typhoon και αποθήκες οπλισμού που ανήκουν στους μισθοφόρους καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια πληγμάτων από πυραύλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.