ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε εντοπίστηκε ένας 47χρονος

Έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε εντοπίστηκε ένας 47χρονος

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday, πρόκειται για άνδρα 47 ετών ελληνικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε εδώ κι ένα μήνα στο ξενοδοχείο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κλειστό χαρακτήρα και οι μοναδικές στιγμές που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν για να πάρει καφέ από την τραπεζαρία, ενώ ήταν συνεπής στις οικονομικές του συναλλαγές με την επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Σάββατο ο άνδρας δεν έδωσε σημάδια ζωής. Η καμαριέρα χτύπησε την πόρτα χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Τελικά μπήκαν στο δωμάτιο και διαπίστωσαν πως ήταν μαγκωμένη η πόρτα της τουαλέτας. Λίγο αργότερα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βρήκαν το άνδρα νεκρό και ειδοποίησαν την Αστυνομία και σύμφωνα με το τοπικό μέσο έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.