ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συλλαλητήριο για την ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών την Κυριακή στη Χίο

Συλλαλητήριο για την ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών την Κυριακή στη Χίο

Συλλαλητήριο για την πρόσφατη ομηρία των παιδιών στην Τουρκία και για εθνικά θέματα διοργανώνει αυτή την Κυριακή στη Χίο οι Σύλλογοι Παραολυμπιονικών , Θρακομακεδόνων, Πελοποννησίων, Κρητών. Ομιλήτρια θα είναι η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Πολιτών για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας του Συντάγματος της Εθνικής Κυριαρχίας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου κλιμακώνεται επικίνδυνα το συγκρουσιακό σκηνικό για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών. Καθώς βαθαίνει η οικονομική κρίση και κλονίζεται το οικοδόμημα του ευρώ, η επιθετικότητα των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, εντείνεται επιβάλλοντας πολιτικές αναθεώρησης των συνόρων στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαμορφωθούν Διεθνείς Ζώνες απόλυτα ελεγχόμενες. Από τον σχεδιασμό αυτό δεν εξαιρείται η ελληνική επικράτεια.

Γι’ αυτό, παρότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι ευρωπαϊκά, όπως ισχυρίζεται το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας χρόνια τώρα, κανείς απ’ τους «συμμάχους» μας δεν ενδιαφέρεται για την προάσπισή τους και την διατήρηση του υφιστάμενου συνοριακού status quo. Αντίθετα, επιθυμώντας κι επιδιώκοντας την δημιουργία μιας Διεθνούς Ζώνης από την Κύπρο, την Κρήτη, το Αιγαίο ως την Θράκη και τη Μακεδονία, τροφοδοτούν ποικιλοτρόπως την αναθεωρητική πολιτική των γειτόνων μας κι επιβάλλουν στην οικονομικά χρεωμένη Ελλάδα πλήρη υποταγή στα δικά τους συμφέροντα.

Στην Ελλάδα, που τελεί υπό καθεστώς Επιτροπείας των θεσμών (κοινώς Κατοχή), δεν επιτρέπεται η άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων αντιτιθέμενα στις επιταγές των Θεσμών. Εξωεθνικά κέντρα παίρνουν τις αποφάσεις που αφορούν τον ελληνικό Λαό και το μέλλον της χώρας μας, απαιτώντας η Βουλή να λειτουργεί εικονικά, χωρίς να έχει δικαίωμα να καταθέσει ούτε νομοσχέδιο, αν δεν εγκρίνουν οι Θεσμοί. Οι εκάστοτε υπουργοί δεν αποφασίζουν χωρίς να λογοδοτούν στους «ελεγκτές» τους και η εκάστοτε αντιπολίτευση δεσμεύεται για τη «συνέχεια του κράτους», δηλαδή την συνέχιση του καθεστώτος επιτροπείας!

Εφαρμόζοντας τα μέτρα των μνημονίων εκποιούν δημόσια κι ιδιωτική περιουσία, λεηλατούν με ανελέητους φόρους τους Έλληνες Πολίτες, επιδεινώνουν την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, καταπατούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του, τον οδηγούν σε γενοκτονία.
Κατ’ επιταγή του καθεστώτος Κατοχής (ή Επιτροπείας) «τακτοποιούνται», σε όλα τα μέτωπα, υπαρκτά κι ανύπαρκτα εθνικά μας θέματα, με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος.

Υποτελείς κυβερνήσεις παραδίδουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και συναινούν επί της ουσίας στην κατάργηση της ίδιας της κρατικής υπόστασης προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των «εταίρων» μας.

α) Στην Αλεξανδρούπολη δημιουργείται αμερικανονατοϊκή βάση για τον έλεγχο της ροής του υγροποιημένου αερίου προς την Κεντρική Ευρώπη και των κινήσεων του νατοϊκού στρατού.
β) επισπεύδονται οι εργασίες ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, προκειμένου ο «αλυτρωτικός» «μακεδονισμός» τους να καταστεί θρυαλλίδα και παράγοντας αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια, Και παρά την λαϊκή αντίδραση, η «ελληνική» κυβέρνηση είναι έτοιμη όχι μόνο να παραχωρήσει το όνομα «Μακεδονία», αλλά και συνδιαχείριση των λιμανιών της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας ν΄ αποδεχτεί.
γ) Η Αλβανία, με τη σειρά της, ζητάει μερτικό διεκδικώντας εδάφη της Ηπείρου κι εκτάσεις του Ιονίου κι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να της παραχωρήσει δύο θαλάσσια οικόπεδα.
δ) Ανοίγει κουβέντα με τον Ερντογάν για την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάννης και ανοίγει η όρεξη για αναθεώρηση των υφιστάμενων συνόρων σε Θράκη και Αιγαίο. Γι’ αυτό η Τουρκία βαφτίζει «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης κι εντείνει τις προκλήσεις, τις παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, διεκδικώντας το μισό Αιγαίο.

Προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της η Τουρκία κινείται επιθετικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιβάλλοντας το Δίκαιο του ισχυρού, αφενός επιχειρεί ν΄ αναγνωριστεί ως ρυθμιστικός παράγοντας της περιοχής, κι αφετέρου αναζητά ζωτικό χώρο και μερίδιο στους υδρογονάνθρακες. Παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα και δεσμεύει το σύνολο σχεδόν της κυπριακής ΑΟΖ φτάνοντας ως την Κρήτη, όταν οι κυβερνώντες της Ελλάδα συστήνουν ψυχραιμία περιμένοντας βοήθεια από τους «συμμάχους».

Τα Ίμια με τη βοήθεια των «συμμάχων» μετατράπηκαν σε γκρίζα ζώνη το 1996! Τώρα, γίνονται τουρκικό έδαφος, όταν τουρκικά πολεμικά πλοία με επιθετική ενέργεια διεμβόλισαν κι εκδίωξαν από τα εθνικά μας χωρικά ύδατα άοπλη ελληνική ακταιωρό. Το ΝΑΤΟ κι οι ΗΠΑ, ταυτίζοντας τον θύτη με το θύμα ζήτησαν αποκλιμάκωση της έντασης! Οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ (Τίλερσον & Πάιατ) διαπραγματεύτηκαν με τον Ερντογάν τα ενεργειακά τους σχέδια στην περιοχή υποσκελίζοντας την Ελλάδα. Κανένας από τους «συμμάχους» μας δεν αντέδρασε στην στρατιωτική κατάληψη ελληνικού εδάφους και την σιωπηρή παραχώρηση του στην Τουρκία.

Έτσι συμφέρει τους «εταίρους» και δανειστές μας να διαχειρίζονται τα «ευρωπαϊκά» σύνορα της χώρας μας, την προάσπιση των οποίων έχουμε εναποθέσει σε εξωεθνικές δυνάμεις: το ΝΑΤΟ, τον ευρωστρατό, την Frontex.

Και το επιτακτικό ερώτημα είναι: τι ακολουθεί μετά τα Ίμια; Ποια άλλα νησιά έχουν σειρά να θυσιάσουν πρόθυμα οι «σύμμαχοί» μας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα ;

Οι ελληνικές κυβερνήσεις φαίνεται πως έχουν ξεχάσει ότι τα σύνορά μιας χώρας φυλάσσονται και εξασφαλίζονται μόνο από τις δικές της Ένοπλες Δυνάμεις! Προτιμούν, ακόμη και στην παραμεθόριο, να κλείνουν στρατόπεδα, ή να τα μετατρέπουν σε κέντρα κράτησης μεταναστών, εξασθενώντας περαιτέρω την άμυνα των ακριτικών νησιών.

Όταν η Πατρίδα κινδυνεύει ο Λαός οφείλει να είναι ενωμένος, πέρα και πάνω από ιδεολογικές διαφορές και κομματικούς διαχωρισμούς. Οφείλει να περιθωριοποιήσει όσους συνειδητά και ιδιοτελώς εμπορευματοποιούν τα συμφέροντα της Πατρίδας υπέρ ξένων συμφερόντων. Ο Αγώνας για την προάσπιση της χώρας, είναι αγώνας για μια ενιαία, αδιαίρετη, ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική Ελλάδα!

Τα ακριτικά νησιά της χώρας φυλάνε «Θερμοπύλες»! Ενωμένα αντιδρούν σε κάθε επιβουλή της εθνικής μας κυριαρχίας. Στις 18 Μαρτίου όλοι να βροντοφωνάξουμε:
Δεν παραχωρούμε σπιθαμής εδάφους!

Απαιτούμε προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, των εθνικών μας εδαφών!Απαιτούμε ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας!
Απαιτούμε σεβασμό κι υπακοή των κυβερνόντων στη Λαϊκή Βούληση κι όχι στα ξένα συμφέροντα.
Απαιτούμε την παραίτηση αυτών που δεν σέβονται τη Λαϊκή Βούληση και δεν μπορούν να εγγυηθούν την Εθνική μας Ανεξαρτησία!
Ζητάμε άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας Μητρετώδη και Κούκλατζη που έγιναν όμηροι του υβριδικού πολέμου που άνοιξε η Τουρκία εναντίον μας με την ύποπτη ανοχή των «Συμμάχων» μας .

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΛΕΣΒΟΣ: Πετριτζικλή Γιώτα
ΧΙΟΣ: Παλτσανιτίδης Σίμος,Μπίτσικας Παναγιώτης, Γιώργος Μπρανίδης.
ΛΕΡΟΣ –ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Χαραλαμπίδης Αλέξης
ΝΙΣΥΡΟΣ – ΚΩΣ: Στεφανιάς Νίκος – Ζαράκης Μιχάλης
ΡΟΔΟΣ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Μπαράκας Αθανάσιος
ΣΑΜΟΣ: Γούλα Ελένη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομιλήτρια: Γεωργία Μπιτάκου δημοσιογράφος/ ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Πολιτών για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας του Συντάγματος της Εθνικής Κυριαρχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.