ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Γάλλοι δίπλα στα Ελληνικά Κινήματα για Εθνική Κυριαρχία- Ομιλία στην Πλατεία των Εθνών

Οι Γάλλοι δίπλα στα Ελληνικά Κινήματα για Εθνική Κυριαρχία- Ομιλία στην Πλατεία των Εθνών

Και οι Γάλλοι δίπλα στην Κίνηση Πολιτών για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας του Συντάγματος της Εθνικής Κυριαρχίας,στον αγώνα για Λευτεριά Δημοκρατία Ανεξαρτησία.

Ακολουθεί σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Την Κυριακή 25/3 που εορτάζεται η Επανάσταση, ενώνουμε τη φωνή μας με τα Γαλλικά Κινήματα CLN, CNR, RPS που αγωνίζονται για Εθνική απελευθέρωση, Αντίσταση, Ανεξαρτησία στην Place de La Nation στο Παρίσι, όπου προτάσσονται τα Ελληνικά θέματα στα πλαίσια της αλληλεγγύης των λαών.

Οι Γάλλοι προειδοποιούν τον Γαλλικό Λαό πως ότι συνέβη στην Ελλάδα που έγινε πείραμα του υπερνεοφιλελευθερισμού, καταστρέφοντας το λίκνο της Δημοκρατίας, το ίδιο επιχειρείται και στη Γαλλία που σταδιακά χάνει την εθνική της κυριαρχία χωρίς να μπορεί να έχει ανεξάρτητη οικονομική και νομοθετική πολιτική.

Καλούν τους Γάλλους σε επαγρύπνιση και να συγκεντρωθούν στην Πλατεία των Εθνών προκειμένου να ακούσουν τους Έλληνες ομιλητές και στο τέλος συμβολικά να τιμήσουν την Ελλάδα και να γιορτάσουν τον αγώνα για απελευθέρωση των λαών χορεύοντας ενωμένοι τον Ελληνικό χορό συρτάκι.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τη Χριστίνα Κόμη, εκπρόσωπο της «Πλατφόρμας Πολιτικός Διάλογος» (με Έλληνες του εξωτερικού), το Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, πρέσβη επι τιμή, μέλος προσωρινής ΠΓ του «Μετώπου για μια Ελεύθερη Ελλάδα», ενώ ως ομιλήτρια θα συμμετέχει και η νομικός/ δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, εκ των πρωτεργατών του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα, όπως ζήτησαν οι Γάλλοι – που ενημερώθηκαν από την εξαιρετική μετάφραση από τη Χριστίνα Κόμη, στα Γαλλικά της ομιλία της στο Σύνταγμα- εκπροσωπώντας τη νεοσύστατη Αντιστασιακή Κίνηση Πολιτών «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, του Συντάγματος, της Εθνικής Κυριαρχίας.

Στην ομιλία της θα προταχθεί το θέμα της αιχμαλωσίας των Κούκλατζη, Μητρετώδη προκειμένου να ενημερωθούν τα Γαλλικά media για τον παράνομο εγκλεισμό τους σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. Όπως βλέπετε τα ζητήματα της Εθνικής Ανεξαρτησίας είναι διεθνή και οι λαοί ασφυκτιούν, υποφέρουν, αντιστέκονται στις πολιτικές υποδούλωσής τους. Ενωμένοι, λαοί που έχουμε σφραγίσει τη Λευτεριά με αίμα, μπορούμε να νικήσουμε το τέρας του Εθνομηδενισμού . Χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ ….υπόσταση δεν υπάρχει.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.