ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Το ρωσικό Μηχανικό στήνει γέφυρες στον Ευφράτη εν μέσω πυρών

Βίντεο: Το ρωσικό Μηχανικό στήνει γέφυρες στον Ευφράτη εν μέσω πυρών

Eν μέσω πυρών το ρωσικό Μηχανικό έστησε μια προσωρινή γέφυρα πάνω από τον Ευφράτη Ποταμό, κοντά στην πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία, για τη μεταφορά στρατευμάτων και υλικών στην ανατολική όχθη.

Το Ισλαμικό Κράτος κατέχει ακόμα μερικές συνοικίες της Ντέιρ Αλ Ζουρ και πολιορκείται σε αυτές από τα συριακά στρατεύματα και τους Ρώσους.

Η Ντέιρ Αλ Ζουρ είναι χτισμένη στη δυτική όχθη του Ευφράτη.

Όπως μετέδωσε ρεπορτάζ του στρατιωτικού ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού Zvezda την Τρίτη, η γέφυρα στήθηκε μέσα σε δύο μόλις ημέρες και υπό τα συνεχή πυρά των τρομοκρατών. Οι Ρώσοι μηχανικοί δεν είχαν απώλειες.

Το μήκος της γέφυρας είναι 200 μέτρα και αποτελεί σημαντική γραμμή ανεφοδιασμού για τα κυβερνητικά στρατεύματα που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στην ανατολική πλευρά του Ευφράτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.