Β.Πούτιν: Εδωσε εντολή για 5άωρη καθημερινή κατάπαυση του πυρός στη Γούτα της Δαμασκού

Β.Πούτιν: Εδωσε εντολή για 5άωρη καθημερινή κατάπαυση του πυρός στη Γούτα της Δαμασκού

Εντολή για καθημερινή πεντάωρη κατάπαυση πυρός στην Ανατολική Γούτα έδωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως ανακοίνωσε ο ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, η εντολή έχει ισχύ από αύριο, 27 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με εντολή του Ρώσου προέδρου μετά την απόφαση που υιοθέτησε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάπαυση του πυρός στην Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, δόθηκε η εντολή για τη λειτουργία «ανθρωπιστικού διαδρόμου» για τους αμάχους. Οι συντεταγμένες τους έχουν ήδη καθοριστεί και θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.