ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Αραβία: Οι Χούθι εκτόξευσαν έξι βαλλιστικούς πυραύλους στη Ριάντ – Αναχαιτίστηκε μόλις ένας

Σ. Αραβία: Οι Χούθι εκτόξευσαν έξι βαλλιστικούς πυραύλους στη Ριάντ – Αναχαιτίστηκε μόλις ένας

Η σαουδαραβική αεράμυνα φέρεται από από κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας να αναχαίτισε βαλλιστικό πύραυλο που εξαπολύθηκε εναντίον της πρωτεύουσας Ριάντ, από τις δυνάμεις των Χούτι στην Υεμένη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα των Χούτι που κάνει λόγο για περισσότερους πυραύλους, στόχος ήταν το υπουργείο Άμυνας του βασιλείου και άλλα σημεία συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας του αντιπάλου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων κάνουν λόγω για έξι εκρήξεις συνοδευόμενες από μεγάλες λάμψεις. Εάν αυτό συνδυαστεί με την αναφορά για μία αναχαίτιση, φαίνεται πως πέντε βαλλιστικά βλήματα έπεσαν στο έδαφος, χωρίς να είναι γνωστό εάν έπληξαν και τον στόχο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.