ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναρχικοί επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μολότοφ σε Μοσχάτο και Εξάρχεια (φωτό,βίντεο)

Αναρχικοί επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μολότοφ σε Μοσχάτο και Εξάρχεια (φωτό,βίντεο)

Το απόγευμα του Σαββάτου αναρχικοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια και τα ξημερώματα της Κυριακής μέλη του Ρουβίκωνα «τα έσπασαν» στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων…

Επεισόδια με πέτρες και μολότοφ σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (07.10.2017) στα Εξάρχεια, μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός ατόμου. Η επίθεση έγινε με βόμβες μολότοφ και πέτρες, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι «τα έσπασαν» στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων…

Την ευθύνη για τις καταστροφές ανέλαβε, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα Ρουβίκωνας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για επιστροφή ενός ελάχιστου ποσοστού της βίας που ασκείται από τη φορολογία. Οι ίδιοι, μάλιστα, ανήρτησαν και φωτογραφία της επίθεσης.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Σήμερα Κυριακή 8 Οκτώβρη στις 06:00 επιτεθήκαμε στο κτίριο της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομικών στη Καλλιθέα.

Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας προσπαθώντας να καλύψουμε τους φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές.

Θα ακολουθήσουν κείμενο και video από τη δράση μας

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Στις 6:15, οχτώ άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έκαναν… ντου στο γραφείο της εν λόγω υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών, στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή στο Μοσχάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες, με βαριοπούλες στα χέρια, έσπασαν τις τζαμαρίες στην είσοδο των γραφείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.