ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Φυσική και ηλεκτρονική» παρακολούθηση του Δ. Κουφοντίνα από την ΕΛ. ΑΣ.

«Φυσική και ηλεκτρονική» παρακολούθηση του Δ. Κουφοντίνα από την ΕΛ. ΑΣ.

Σε αυξημένη εγρήγορση βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ. ΑΣ. καθ’ όλη την διάρκεια της άδειας του Δημήτρη Kουφοντίνα προκειμένου να μην σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό μ’ αυτό της εξαφάνισης του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη βρίσκεται διαρκώς σε στενή επιτήρηση, «φυσική και ηλεκτρονική».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε αποδράσει μετά από αντίστοιχη άδεια – την έβδομη κατά σειρά – που έλαβε από τις φυλακές το 2014 για να συλληφθεί σχεδόν ένα χρόνο αργότερα στην Ανάβυσσο.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας εμφανίστηκε ήδη την Πέμπτη δυο φόρες στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη ήταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, αμέσως μετά την έξοδό του από το Κορυδαλλό και η δεύτερη περίπου στις 18:30 αφού έφυγαν τα τηλεοπτικά συνεργεία από το σπίτι του στο Βαρνάβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.