ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Νότια Κορέα: «Μαζικό πλήγμα με βαλλιστικούς πυραύλους υψηλής ακρίβειας» το νέο της στρατηγικό δόγμα (βίντεο)

Συνεχίζεται η ανάπτυξη νέων βαλλιστικών βλημάτων με ραγδαίους ρυθμούς

Νότια Κορέα: «Μαζικό πλήγμα με βαλλιστικούς πυραύλους υψηλής ακρίβειας» το νέο της στρατηγικό δόγμα (βίντεο)

Η Νότια Κορέα έχει ήδη στο οπλοστάσιό της έναν σημαντικό αριθμό προηγμένων βαλλιστικών πυραύλων Hyunmoo και συνεχίζει να τους παράγει σε μεγάλες ποσότητες.

Όλοι οι πύραυλοι Hyunmoo θα τεθούν σύντομα υπό τον έλεγχο της νεοσύστατης Ολοκληρωμένης Κορεατικής Στρατηγικής Διοίκησης.

Το KMPR (Korea Massive Punishment & Retaliation), το νέο στρατηγικό δόγμα της χώρας, βασίζεται στο να παρακολουθούνται οι γειτονικές χώρες και να πραγματοποιούνται στρατηγικά πλήγματα σε προκαθορισμένους στόχους όταν ανιχνεύονται ασυνήθιστες κινήσεις ή όταν υπάρχει αντίδραση.

Πριν από μέρες, η Νότια Κορέα εκτόξευσε στρατηγικούς πυραύλους Hyunmoo-IV και Hyunmoo-V με αποδέκτη του μηνύματος ετοιμότητας τη Βόρεια Κορέα.

Στις επόμενες εκδόσεις του πυραύλου Hyunmoo-V σχεδιάζονται ενσωματωμένες δυνατότητες MIRV.

Ο Hyunmoo-V συγκεκριμένα είναι σχεδιασμένος να εκρήγνυται πάνω από το στόχο σε προκαθορισμένο υψόμετρο, ενώ όλοι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Hyunmoo διαθέτουν πιο πρόσφατα συστήματα διαφυγής για να εξαπατήσουν τους εχθρούς αντιαεροπορικά συστήματα.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η ανάπτυξη κεφαλής με υπερ-υπερηχητικό όχημα επανεισόδου τύπου HGV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.