ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ερωτηματικά για τα πτώματα παιδιών στην Λέσβο – Δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση

Ερωτηματικά για τα πτώματα παιδιών στην Λέσβο – Δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση

Άλυτο μυστήριο παραμένει για τις αρχές ασφαλείας της Λέσβου, η εύρεση τριών πτωμάτων στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού.

Προχθές βρέθηκε νεκρό στην παραλία κοντά στο Μανταμάδο ένα κοριτσάκι 12 – 13 χρονών. Χθες στην ίδια περίπου περιοχή βρέθηκε νεκρό ακόμα ένα αγοράκι της ίδιας περίπου ηλικίας όπως αναφέρει και το lesvosnews.gr.

Την ώρα αυτή, άνδρες από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης πηγαίνουν στην ίδια πάλι περιοχή, όπου πριν από λίγο εκβράστηκε στις ακτές ακόμα ένα πτώμα.

Ο προβληματισμός των αρχών ασφαλείας της Λέσβου είναι έντονος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει δηλωθεί επίσημα τουλάχιστον καμία εξαφάνιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικάζεται ότι πρέπει να είναι παιδιά – προσφυγόπουλα, ωστόσο ούτε από την Ύπατη Αρμοστεία ούτε από κάποιον άλλο αρμόδιο φορέα, έχει δηλωθεί μία εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.