ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη – Της έκανε ανήθικες προτάσεις και της υποσχέθηκε ότι θα την… ξυλοκοπούσε!

Την πλησίασε, χάιδεψε τα μαλλιά και φέρεται να της είπε ότι θα γίνει «δική» του

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη – Της έκανε ανήθικες προτάσεις και της υποσχέθηκε ότι θα την… ξυλοκοπούσε!

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια ανήλικη μαθήτρια που διασκέδαζε μαζί με φίλες της σε ένα ίντερνετ καφέ στην Κω τη Μ. Πέμπτη, όταν την πλησίασε ξαφνικά ένας νεαρός Αλβανός που της έκανε ανήθικες προτάσεις και της υποσχέθηκε ότι θα την… ξυλοκοπούσε!

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην τοπική Αστυνομία η 15χρονη Ελληνίδα, ο 33χρονος αλλοδαπός την πλησίασε, χάιδεψε τα μαλλιά και φέρεται να της είπε ότι θα γίνει «δική» του όταν κλείσει τα 19 της χρόνια! Πρόσθεσε, μάλιστα, προειδοποιητικά ότι του αρέσει να χτυπά τις γυναίκες με τις οποίες κάνει έρωτα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 15χρονη μαθήτρια, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 33χρονο, προχώρησαν στην σύλληψή του και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.