ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι

Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Μούρεσι Μαγνησίας, στο Πήλιο, τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές από την γύρω περιοχή, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ενεργοποιήθηκαν και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής, Νίκο Καμπούρη, οι επίγειες δυνάμεις έχουν κατορθώσει να αποτρέψουν την σημαντική εξάπλωση της φωτιάς, η οποία καίει και τμήμα δάσους.

Πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρουν ότι στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν κινητοποιηθεί 39 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.