ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ειρηνική» εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας – «Άνοιξαν» το κεφάλι αστυνομικού (βίντεο)

«Ειρηνική» εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας – «Άνοιξαν» το κεφάλι αστυνομικού (βίντεο)

Εισβολή στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12:30 επικράτησε ένταση όταν μέλη του ΠΑΜΕ άρχισαν να χτυπούν τα ρολά του υπουργείου Εργασίας., στη συνέχεια έσπασαν τα ρολά και εισέβαλαν στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται για το ποσοστό της απαρτίας για συζήτηση και λήψη απόφασης κήρυξης απεργίας στις γενικές συνελεύσεις πρωτοβάθμιων σωματείων, όπου θα χρειαστεί το 50% +1, για να παρθεί αυτή η απόφαση. Την τροπολογία, αναμένεται να καταθέσει η Έφη Αχτσιόγλου τις επόμενες μέρες.

Υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς αστυνομικών ενώ είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία με ανοιγμένο κεφάλι αστυνομικού

Επεισοδιακή είναι η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά των κυβερνητικών ρυθμίσεων για τις απεργίες. Η πορεία πριν λίγο έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον δρόμο έκλειναν κλούβες των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς τις κλούβες, προσπαθώντας να περάσουν και η αστυνομία τους απώθησε με τη χρήση χημικών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mDwkLmzTzWg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.