ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύλληψη Αλβανού μετά από 16 χρόνια- Κατέφυγε στην Τήλο για να αποφύγει την σύλληψη

Σύλληψη Αλβανού μετά από 16 χρόνια- Κατέφυγε στην Τήλο για να αποφύγει την σύλληψη

16 χρόνια μετά , ένας Αλβανός φυγόποινος, συνελήφθη στην ακριτική και αραιοκατοικημένη Τήλο. Κατέφυγε στο νησί για «αποφύγει» την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Οι αστυνομικοί του σταθμού της Τήλου εντόπισαν τον 42χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών για ληστεία που είχε διαπράξει το 2002 στην Αθήνα και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 34χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών. Και αυτός οδηγήθηκε στις φυλακές με απόφαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.