ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βουλιάζει» από τους παράνομους μετανάστες το Αιγαίο – 884 αφίξεις τον Μάρτιο

«Βουλιάζει» από τους παράνομους μετανάστες το Αιγαίο – 884 αφίξεις τον Μάρτιο

Συνεχίζονται οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου με αμείωτους ρυθμούς.

Από το πρωί της Δευτέρας 19 Μαρτίου μέχρι και σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου, στη Λέσβο πέρασαν συνολικά 257 άτομα και στη Σάμο 32, ενώ στη Χίο δεν πέρασε κανένας.

Συνολικά από την αρχή του Μαρτίου μέχρι και σήμερα στη Λέσβο πέρασαν 884 άτομα.

Στη Σάμο 327 και στη Χίο μόλις 58.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Τουρκικής Ακτοφυλακής συνολικά το Μάρτιο επενέβη σε 21 περιστατικά μετακίνησης προσφύγων σε νησιά μέσα στα θαλάσσια χορικά ύδατα της Τουρκίας και επαναπροωθήθηκαν στις τουρκικές ακτές 802 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.