ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγιο: Άγριο ξύλο σε φύλακα από ληστές χρηματοκιβωτίων

Αίγιο: Άγριο ξύλο σε φύλακα από ληστές χρηματοκιβωτίων

Οργανωμένη και πολυμελής σπείρα κουκουλοφόρων κακοποιών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αιγιάλειας, ξυλοκόπησε ανελέητα τον φύλακα και έφυγε με το χρηματοκιβώτιο!

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις στη Μυρτιά Αιγίου, όπου εισέβαλαν επτά κακοποιοί σπάζοντας την κεντρική πόρτα. Αμέσως, επιτέθηκαν στον άτυχο φύλακα που χτυπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο και υπέστη ελαφρά διάσειση και τραυματισμό στο μάτι. Στη συνέχεια, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 10.000 ευρώ από εισπράξεις λογαριασμών και εξοπλισμό αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες επιχείρησαν να ξηλώσουν και το μηχάνημα καταγραφής από τις κάμερες που εποπτεύον τον χώρο, αλλά δεν τα κατάφεραν ευτυχώς και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το οπτικό υλικό έχει παραδοθεί στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιάλειας που διενεργούν προανάκριση και αναζητούν τους ληστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.