ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλβανός σουβλατζής έκλεβε εξοπλισμό και προμήθειες από άλλα ψητοπωλεία και τα έβαζε στο μαγαζί του

Αλβανός σουβλατζής έκλεβε εξοπλισμό και προμήθειες από άλλα ψητοπωλεία και τα έβαζε στο μαγαζί του

Μπροστά σε απίστευτο περιστατικό έπεσαν οι άντρες τις ΕΛ.ΑΣ όταν ανακάλυψαν πως Αλβανός σουβλατζής έκλεβε άλλα ψητοπωλεία με σκοπό να εξοπλίζει και να ανεφοδιάζει το δικό του μαγαζί.

O Αλβανός σουβλατζής εφοδίαζε με εξοπλισμό, τρόφιμα, πατάτες, κρέας, μπύρες, αναψυκτικά, ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού, το μαγαζί του, από διαρρήξεις που έκανε σε άλλα ψητοπωλεία μαζί με ομοεθνείς του συνεργούς, συστηματικά, και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και στα Νότια Προάστια.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξαρθρώθηκε η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα και μάλιστα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, έπειτα από παρακολούθηση, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Αθήνα, δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 37 ετών, την στιγμή που ξεφόρτωναν σε αποθήκη κλεμμένα εμφιαλωμένα νερά. Επιπλέον, αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από τον περασμένο Απρίλιο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν διαρρήξεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αφαιρώντας από το εσωτερικό τους τρόφιμα, είδη κάβας και διάφορα μηχανήματα-εξοπλισμό κουζίνας, με τα οποία εφοδίαζαν το ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας δύο εκ των κατηγορουμένων.

Από τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, στο κατάστημα που διατηρούσαν επί της οδού Κορυτσάς, στο Μεταξουργείο, καθώς και σε παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών βαρελιών μπύρας, εμφιαλωμένα νερά, φιάλες αερίου, πιεστικά μηχανήματα νερού καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 11 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άνοιξη, Δροσιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Νέα Φιλαδέλφεια και Νίκαια). Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.