ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Αλβανών που πουλούσε ναρκωτικά σε Μύκονο και Αθήνα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Αλβανών που πουλούσε ναρκωτικά σε Μύκονο και Αθήνα

Κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών σε Αθήνα και Μύκονο εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας από 28 έως 37 ετών, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην Κυψέλη και τη Μύκονο, κατηγορούμενοι για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Ελληνες και ένας αλλοδαπός, ως συνεργοί τους. Σημειώνεται, ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε έχουν πιστοποιηθεί περισσότερες από 200 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους των δραστών.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησε πληροφορίες για την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τη Μύκονο και έτσι κατόρθωσε να την εξαρθρώσει.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και άλλους χώρους στην Κυψέλη και τη Μύκονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 128,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 176 γραμ, δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 2.990 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, τρεις ζυγαριές ακριβείας και τρία βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις 22.778 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.