Βρέθηκαν απανθρακωμένες οι 9χρονες δίδυμες αγκαλιασμένες με τον παππού και την γιαγιά τους στο κτήμα-«τάφο»

Βρέθηκαν απανθρακωμένες οι 9χρονες δίδυμες αγκαλιασμένες με τον παππού και την γιαγιά τους στο κτήμα-«τάφο»

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, του παππού και της γιαγιάς τους, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Ήταν στο κτήμα-«τάφο» με τα δεκάδες πτώματα.

Tα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την περασμένη Δευτέρα, δυστυχώς βρέθηκαν αγκαλιασμένα και απανθρακωμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι μέσα στο κτήμα-«τάφο» και πριν λίγο επιβεβαιώθηκε η ταυτότητάς τους.

Ηταν εξαιρετικά δύσκολη η ταυτοποίηση λόγω της ολικής απανθράκωσης της σάρκας και των οστών και χρειάστηκε λήψη δεύτερου δείγματος DNΑ από την μητέρα τους και κάποιους συγγενείς τους.

Ο παππούς και η γιαγιά Φιλιππόπουλου:

O πατέρας τους Γιάννης Φιλιππόπουλος είχε πει πως τα παιδιά είχαν φύγει από το σπίτι του στην Καλλιθέα μαζί με τους γονείς του, Φίλιππο και Σοφία για να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα. Ξεκίνησαν στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (23.07.2018) και η τελευταία φορά που τους μίλησαν ήταν στις 18:20.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, είχε ύψος 1,13 μ., ζύγιζε 20 κιλά, με καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, είχε ύψος 1,10 μ., ζύγιζε 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.