ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «γιαγιά Ντάλτον» εκτός από διακίνηση ναρκωτικών οπλοφορούσε κιόλας

Η «γιαγιά Ντάλτον» εκτός από διακίνηση ναρκωτικών οπλοφορούσε κιόλας

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ως ύποπτη για διακίνηση χασί είχε στο σπίτι της στο Ηράκλειο κλοπιμαία και ένα πιστόλι έτοιμο για χρήση!

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία της 65χρονης Ελληνίδας, κατέσχεσαν 440 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, αλλά και δυο μαχαίρια κι ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, τρεις υπολογιστές και ένα tablet την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει η ηλικιωμένη και εκτιμάται ότι ήταν ανταλλάγματα για την πώληση ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν είναι κλεμμένα. Η 65χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που άσκησε σε βάρος της δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.