ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πως ανέπτυξαν τη δράση τους διάφορες συμμορίες ληστών στου Φιλοπάππου;

Πως ανέπτυξαν τη δράση τους διάφορες συμμορίες ληστών στου Φιλοπάππου;

Νέα σπείρα αλλοδαπών που σκορπίζει τον τρόμο στην περιοχή της Ακρόπολης και του Φιλοπάππου αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης τρεις αλλοδαποί πλησίασαν νεαρή τουρίστρια στο Μοναστηράκι και αφού την απείλησαν ότι θα την γρονθοκοπήσουν, της άρπαξαν το πορτοφόλι και εξαφανίστηκαν.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που στην περιοχή υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι αλλά και αστυνομική δύναμη που περιπολούσε. Τίποτα όμως από τα δύο δεν πτόησε τη σπείρα των κακοποιών, που σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος ήταν αλλοδαποί.

Λίγες ώρες αργότερα, πάλι μια ομάδα αλλοδαπών απείλησε δύο Ελληνίδες, στην ίδια περιοχή και τους άρπαξαν τις τσάντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές διαπιστώνουν το τελευταίο διάστημα μετά την αύξηση των περιπολιών στα βραχάκια του Φιλοπάππου ότι οι ομάδες των ληστών έχουν μεταφέρει τη δράση τους πιο χαμηλά στο ιστορικό κέντρο, συνεχίζουν όμως να αρπάζουν από ένα απλό κινητό μέχρι και ολόκληρη την τσάντα του θύματός τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.