ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Φ. Φράγκος καλεί τους πολίτες σε αντίσταση για το Σκοπιανό – Παραίτηση βουλευτών Β.Ελλάδος & ανατροπή της κυβέρνησης!

Ο Φ. Φράγκος καλεί τους πολίτες σε αντίσταση για το Σκοπιανό – Παραίτηση βουλευτών Β.Ελλάδος & ανατροπή της κυβέρνησης!

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις απεύθυνε ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος λίγο μετά την ανακοίνωση και του δεύτερου τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, αλλά και στις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται αυτή την ώρα.

Ο στρατηγός Φ.Φράγκος κάλεσε τον ελληνικό λαό σε αντίσταση για ανατροπή της κυβέρνησης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Παράλληλα ζητά από τους βουλευτές της ΝΔ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση, ως μόνοι τρόποι για να σωθεί η εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη ο Φ.Φράγκος είπε: «Εγκαλείτε τους προδότες» ζητώντας να παραιτηθούν πρώτα οι βουλευτές της Μακεδονίας προκαλώντας έτσι εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.