Πρωτοφανές: Ο Μ.Νίμιτς ανακάλυψε «μακεδονικό έθνος» στα Σκόπια από την εποχή της τουρκοκρατίας! – Δείτε το βίντεο

Πρωτοφανές: Ο Μ.Νίμιτς ανακάλυψε «μακεδονικό έθνος» στα Σκόπια από την εποχή της τουρκοκρατίας!  – Δείτε το βίντεο

Σε μία αδιανόητη παρέμβαση που πρακτικά τον ακυρώνει και επιβεβαιώνει αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλος του Τ.Σόρος, “νονού” του μορφώματος των Σκοπίων ο Αμερικανός ο ειδικός διαπραγματευτής του ΟΗΕ Μ. Νίμιτς, δήλωσε προς την σκοπιανή τηλεόραση ότι

“Έχετε μια ισχυρή ταυτότητα (σ.σ.: “μακεδονική”), όχι μόνο από την ανεξαρτησία σας εδώ και 25 χρόνια, αλλά από την πρώην Γιουγκοσλαβία και την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Κατά τη γνώμη μου, με την πρότασή η ταυτότητα είναι ασφαλής και με τις ιδέες μου ενισχύεται περισσότερο. Έγραψα τις προτάσεις σε 4 σελίδες και τις έδωσα στις αρχές.

Χρειάζεται χρόνος για να σκεφθούν, χρειάζεται 3-4 ημέρες το αργότερο για να μιλήσουν. Θα επισκεφθώ και τις δύο χώρες τις επόμενες 10 ημέρες για να βρω έναν συμβιβασμό και θεωρώ ότι θα βρεθεί»!

Δηλαδή ο άνθρωπος ανακάλυψε “μακεδονικό έθνος¨” επί τουρκοκρατίας στα Σκόπια και πιστεύει ότι θα βρεθεί ελληνική κυβέρνηση που θα δεχθεί κάτι τέτοιο χωρίς να καταρρεύσει!

Αυτός είναι διαμεσολαβητής;

Δείτε την δήλωση σχετικά με την ταυτότητα στο 4΄ του βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1OGUBX5h_hQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.