«Ανοικτή» Επιλογή η Ακύρωση του AH-1Z

«Ανοικτή» Επιλογή η Ακύρωση του AH-1Z

Ο αντιστράτηγος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ John Castellaw που εκτελεί καθήκοντα υπαρχηγού υπεύθυνου για τις αεροπορικές δυνάμεις δήλωσε ότι εναπόκειται στην κατασκευάστρια Bell να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της στο πρόγραμμα AH-1Z και ότι η ακύρωση του προγράμματος είναι «ανοικτή» επιλογή.

Η δήλωση έγινε μετά την επιστροφή του Castellaw από διάσκεψη ανασκόπησης του προγράμματος στο εργοστάσιο της Bell στο Amarrillo του Texas, όπου συμμετείχε μαζί με ανώτατα ηγετικά στελέχη της Bell. Η επόμενη διάσκεψη θα λάβει χώρα στις 31 Μαΐου και είναι πολύ κρίσιμη. Παρά τον προειδοποιητικό του τόνο ο Castellaw δήλωσε επίσης ότι είναι πλέον εμφανές ότι η Bell κάνει τις κατάλληλες ενέργειες για να διορθώσει τα προβλήματα του προγράμματος, τα οποία όμως δεν θέλησε να κατονομάσει. Το ίδιο προβληματισμένος εμφανίστηκε και για την εξέλιξη του προγράμματος του ελικοπτέρου γενικής χρήσης UH-1Y το οποίο επίσης παρουσιάζει καθυστερήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.