Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Με σύντομες δηλώσεις μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς με 3-2, ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ στάθηκε στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών, παρά την εμφάνιση που δεν ικανοποίησε την ομάδα του.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, παρότι δέχθηκε την ισοφάριση μετά το προβάδισμα δύο τερμάτων και χρειάστηκε να συνεχίσει την προσπάθειά της μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα σήμερα εκτός έδρας, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα και τα καταφέραμε έστω και στο τέλος.

Παρόλο που δυσκολευτήκαμε είμαστε ευχαριστημένοι, έστω και για σήμερα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία.

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια που δεν έχεις λαμπερή εμφάνιση.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, προηγηθήκαμε με 2-0, μας ισοφάρισαν στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά τα παιδιά συνέχισαν να παλεύουν μέχρι το τέλος των καθυστερήσεων».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram