Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στη Ρόδο για την εμπλοκή τους σε δύο κλοπές οχημάτων και δύο διαρρήξεις επιχειρήσεων, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη δύο νεαροί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν στις 30 Οκτωβρίου 2026 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου.
Από την έρευνα προέκυψε ότι η ομάδα φέρεται να έδρασε το διάστημα από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου, αφαιρώντας μία μοτοσικλέτα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Παράλληλα, οι νεαροί φέρονται να παραβίασαν δύο επαγγελματικούς χώρους στην πόλη της Ρόδου, από τους οποίους πήραν ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.
Η συνολική αξία των αντικειμένων και του χρηματικού ποσού που αφαιρέθηκαν υπολογίζεται σε 400 ευρώ.
Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο ανηλίκων κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.