ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Άντερλεχτ και επίσημα ο Βράνιες! Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ το deal με την ΑΕΚ

Στην Άντερλεχτ και επίσημα ο Βράνιες! Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ το deal με την ΑΕΚ

Ο Βόσνιος στόπερ, Όγκνιεν Βράνιες, υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του.

Ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ είναι και επίσημα ο Όγκνιεν Βράνιες. Η βελγική ομάδα και η ΑΕΚ είχαν έρθει σε συμφωνία από χθες, στη συνέχεια υπογράφηκαν και τα μεταξύ τους έγγραφα και το μόνο που απέμενε ήταν να τελειώσει η μεταγραφή και από την πλευρά του παίκτη. Ο Βόσνιος στόπερ ταξίδεψε στο Βέλγιο, υπέγραψε το -τετραετές- συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του από την Άντερλεχτ.

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Ογκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί και τον Ογκνιεν Βράνιες για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική αφοσίωση και το πάθος που επέδειξε σε κάθε αγώνα και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε!

«Δε θα ξεχάσω όσα ζήσαμε»

Από την πλευρά του ο Ογκνιεν Βράνιες δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».

Τα ποσά της μεταγραφής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι -όπως είχατε διαβάσει στο SDNA- το κόστος της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες θα φτάσει στα 3,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις. Παράλληλα, στην συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει ειδική ρήτρα που προβλέπει ότι σε περίπτωση επιστροφής του Βράνιες στην Ελλάδα για άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ αυτά τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου του, οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να αποζημιωθούν με επιπλέον 5 εκατ. ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.