ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανταρσία των Αργεντινών διεθνών: Zήτησαν να μην είναι ο Σαμπάολι στον πάγκο με τη Νιγηρία!

Ανταρσία των Αργεντινών διεθνών: Zήτησαν να μην είναι ο Σαμπάολι στον πάγκο με τη Νιγηρία!

Το πολύ κακό κλίμα στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, μετά και την βαριά ήττα από την Κροατία, επιβεβαιώνει η πληροφορία ότι οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν να «τελειώσει» άμεσα ο Χόρχε Σαμπάολι!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, οι διεθνείς είναι έξαλλοι με τον προπονητή τους και ζήτησαν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να μην του επιτραπεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τη Νιγηρία, με το οποίο ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Η «μπιανκοσελέστε» έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από το αποτέλεσμα του αγώνα της με τους Νιγηριανούς.

Ο Σαμπάολι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς πλέον και οι παίκτες είναι εναντίον του.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Σέρχιο Αγουέρο μετά το παιχνίδι με τους Κροάτες, όταν ρωτήθηκε για την κριτική που άσκησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τους παίκτες του.

«Ας λέει ό,τι θέλει» περιορίστηκε να πει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών οι ποδοσφαιριστές της Αργεντικής ζήτησαν να είναι ο Χόρχε Μπουρουτσάγα, τιμ μάνατζερ της εθνικής ομάδας, αυτός που θα καθίσει στον πάγκο κόντρα στη Νιγηρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.