ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιγκόρ Τούντορ: “Το 2016 Θέλω το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ”

Ιγκόρ Τούντορ: “Το 2016 Θέλω το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ”

Την κατάκτηση του κυπέλλου έθεσε σαν στόχο ο Ιγκόρ Τούντορ που για μία ακόμη φορά διέψευσε πως τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης προπονητής μίλησε…

Για τη διακοπή: «Ημουν με την οικογένεια μου αυτές τις μέρες στο Σπλιτ. Ηταν ότι έπρεπε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τη χρονιά που έρχεται με τον ΠΑΟΚ».

Για τα συναισθήματα που του αφήνει το 2015:

«Τη χρονιά που φεύγει μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε ως μεγάλη χρονιά. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς να παίζουμε, έχουμε συμπληρώσει σχεδόν έξι μήνες που παίζουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές περιόδους, είχαμε και άσχημες περιόδους. Είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν να κρατάνε τα θετικά . Τα αρνητικά είναι αυτά που σου δίνουν μαθήματα. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τα μαθήματα, να επιβεβαιώσουμε τους τομείς που έχουμε χτίσει και να βελτιώσουμε αυτούς που χρειάζεται. Με την καθημερινή δουλειά, με τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ομάδας».

Για τους στόχους του το 2016: «Καταρχάς υγεία. Το τι κάνει χαρούμενο τον καθένα εξαρτάται από τον ίδιο. Σε επαγγελματικό κομμάτι, θα ήθελα η χρονιά που έρχεται να με κάνει να κερδίσω κάτι με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή, το πιο εύκολο για να κερδίσουμε κάτι είναι το κύπελλο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχουμε».

Για τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τη Μακάμπι: «Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που είμαι εδώ και ελπίζω να είμαι εδώ για αρκετά χρόνια».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τη διακοπή: «Η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν, γιατί κάποιοι τραυματίες έχουν επιστρέψει. Κάποιους του περιμένουμε σύντομα, όπως ο Ροντρίγκες που την επόμενη εβδομάδα θα προπονείται με την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι της Ξάνθης. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα μας βγουν στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα, με καλό προπονητή. Είναι εύκολο αναγνωρίσιμο το ποδόσφαιρο που παίζει, αγωνίζονται καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε να κερδίσουμε».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.