ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το παλεύει για Σούπερ Λίγκα ο Άρης

Το παλεύει για Σούπερ Λίγκα ο Άρης

Δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες για να βρεθούν τη νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκα οι άνθρωποι του Άρη.

Μετά τον χθεσινό υποβιβασμό του Ηρακλή (με την απόφαση του Διαιτητικού να εκκρεμεί) οι άνθρωποι των «κίτρινων» ελπίζουν πως μπορούν να βρεθούν στην πρώτη κατηγορία τη νέα σεζόν.

Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να πάρουν τη θέση του Λεβαδειακού, που έπειτα από την απόφαση για τον Γηραιό βρέθηκε στην 14η θέση της περσινής βαθμολογίας.

Το νομικό τμήμα του Άρη το τελευταίο διάστημα δουλεύει ώστε να καταθέσει τις επόμενες μέρες πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με αίτημα να πάρουν οι «κίτρινοι» την θέση του Γηραιού και όχι οι Βοιωτοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.