ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώην σύντροφος του Λ. Χάμιλτον: «Στο κρεβάτι είχε εμμονή με…»

Πρώην σύντροφος του Λ. Χάμιλτον: «Στο κρεβάτι είχε εμμονή με…»

Χείμαρρος αποκαλύψεων σχετικά με την προσωπική ζωή του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Λιούις Χάμιλτον, από πρώην σύντροφό του, η οποία προχώρησε σε «πικάντικες» λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα η Βερόνικα, μίλησε στην εφημερίδα «sun» για όσα έζησε στο πλευρό το Βρετανού πιλότου, τον οποίο γνώρισε μέσω instagram το 2015. Το 26χρονο μοντέλο ανέφερε αρχικά: «Είναι τόσο περίεργος χαρακτήρας ο Λιούις. Είναι ο δόκτορ Τζέκιλ και ο μίστερ Χάιντ. Αλλάζει διάθεση τόσο γρήγορα μερικές φορές ακόμα και χωρίς σημαντικό λόγο».

Στη συνέχεια η πρώην του Λιούις μίλησε για τη φαντασίωση που είχε ο Χάμιλτον στο κρεβάτι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήθελε τρίο, αλλά εγώ ήμουν αρνητική. Μου είπε ότι θα μπορούσε να φωνάξει κάποιες πρώην του, να είμαστε όλες μαζί, αλλά εγώ δεν ήθελα με τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.