ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρώμης – Μ.Τεντόγλου: «Πετάει» πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Ο Ολυμπιονίκης πάει να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό της καριέρας του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρώμης – Μ.Τεντόγλου: «Πετάει» πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Σε 35 ημέρες ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης και οι διοργανωτές έβαλαν τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου σε διαφημιστικό της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους θα επιδιώξει στην «αιώνια» πόλη να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, μετά τις νίκες του στο Βερολίνο το 2018 και στο Μόναχο το 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιταλοί διοργανωτές, θέλοντας να διαφημίσουν το δικό τους πρωτάθλημα, δείχνουν τον Τεντόγλου να επιχειρεί άλμα με φόντο το περίφημο σιντριβάνι Φοντάνα ντι Τρέβι στην καρδιά της Ρώμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.