ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι συμβαίνει με την Porsche; Τι ψάχνουν οι εισαγγελείς της Στουτγάρδης;

Τι συμβαίνει με την Porsche; Τι ψάχνουν οι εισαγγελείς της Στουτγάρδης;

Οι εισαγγελικές αρχές της Στουτγάρδης ανακοίνωσαν την έναρξη μεγάλης έρευνας, η οποία εστιάζεται στον Ματίας Μιούλερ, μέλος του Δ.Σ. της Porsche και εκτελεστικού διευθυντή της Volkswagen και στον Χανς Ντιέτερ Πετς, διευθύνοντα σύμβουλο της Porsche.

Αμφότεροι θα κληθούν να εξηγήσουν τους λόγους για την καθυστερημένη ενημέρωση των επενδυτών σχετικά με τους οικονομικούς κινδύνους της Porsche, ως απόρροια του σκανδάλου της μητρικής εταιρείας.

‘Όπως έγραψε και το πρακτορείο Reuters η έρευνα στρέφεται γύρω  από την Porsche και αφορά το ενδεχόμενο χειραγώγησης των αγορών, στο πλαίσιο του σκανδάλου εκπομπής ρύπων της Volkswagen.

Η Volkswagen το φθινόπωρο του 2015, παραδέχθηκε την εγκατάσταση ενός ειδικού λογισμικού σε 11 εκατομμύρια πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα στην αγορά των ΗΠΑ κυρίως, το οποίο παραποιούσε τα αποτελέσματα των ελέγχων εκπομπής ρύπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Δεκέμβριο του 2016, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ένοχη και αποδέχθηκε τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, με το συνολικό κόστος για την ίδια να ανέρχεται στα 17,5 δισ. δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.